Funderingar?

Hej! Kul att du funderar på att göra exjobb hos oss! Här är några saker du kan börja tänka på:


Kan jag påverka utformningen av examensarbetet?

Vi på Q-TAGG anser att det är mycket viktigt att ditt arbete passar just dig. Att kunna påverka uppgiften är mycket viktigt för ett bra resultat. Du som ex-jobbar kan ge nya idéer och insikt hur man löser ett problem, vilket vi anser vara en kompetenshöjande egenskap för både företaget och för dig som individ. Du ska kunna påverka examensarbetets utformning för att du ska kunna utvecklas till din fulla potential och för att förverkliga dina kreativa idéer. Vi är alltid intresserade av att få veta din funderingar kring examensarbetet.


Måste jag välja ett förberett examensarbete?

Nej, vi lyssnar gärna på dina idéer för ett examensarbete.


Vad är jag intresserad av?

Från erfarenhet har vi lärt oss att ett examensarbete blir som bäst om man har ett intresse av området. Det betyder dock inte att man måste vara expert inom området. Självklart kommer du även lära dig nya saker under exjobbet.

 

Hur hjälper detta min framtid?

Examensarbetet är viktigt för din framtida karriär. Det är kulmen på din utbildning - din chans att visa vad du kan och vad du går för. Det är därför viktigt att uppgiften passar ditt intresse.


Hur startar jag mitt examensarbete?

Olika lärosätten har olika rutiner för hur ett examensarbete ska starta och utföras. En bra början är dock att ta kontakt med oss om du är intresserad av ett av våra arbeten. Att öppna en dialog kring ett examensarbete du är intresserad av och fråga mer om detta arbete är något vi tycker är roligt.


Kan jag besöka Q-TAGG?

Ja, absolut! Kontakta oss för mer information.

   

Vem kontaktar jag?

Kontakta oss på exjobb@qtagg.com så hör vi av oss till dig. Inkludera gärna några ord om dig själv. Var inte rädd för att ställa frågor kring examensarbetets utformning!